Sport

Goluža i njegov popis za SP


Hrvatska rukometna reprezentacija se priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Švedskoj. Trenutno su na pripremama u Karlovcu iz kojeg putuju u Pariz gdje će odigrati pripremni turnir.

Izbornik Slavko Goluža objavio je u četvrtak sastav za Svjetsko prvenstvo u Švedskoj te za turnir u Francuskoj.

U Karlovac će na završni dio priprema doći 19 igrača, 18 standarnih i mladi Luka Stepančić, koji je prema riječima izbornika Goluže, u prethodnom dijelu priprema napravio veliki napredak, te će biti iskorišten za igru kakvu će protivnik diktirati.

Ozlijeđeni su Renato Sulić i Ivan Čupić.

“Čupić je pauzirao mjesec dana, a odmah nakon povratka dogodila se nova povreda. On je na posljednjoj utakmici njemačkog prvenstva ozlijedio rame i zbog toga će propustiti Svjetsko prvenstvo. Iskočilo mu je desno rame, danas je bio na magnetnoj rezonanci gdje je ustanovljeno da ništa nije puklo, što znači da neće morati na operaciju. On će doći sa svim nalazima do naše zdravstvene ekipe nakon čega ćemo vidjeti koliko će mu trebati vremena za oporavak”, rekao je Slavko Goluža.

Na završne pripreme pozvani su:

Vratari: Mirko Alilović, Marin Šego i Ivan Pešić

Lijeva krila: Manuel Štrlek i Ivan Ninčević

Desna krila: Vedran Zrnić i Jerko Matulić

Pivoti: Igor Vori, Željko Musa i Renato Sulić, a ukoliko Sulić neće moći zamijenit će ga Marino Marić

Vanjski igrači: Ivano Balić, Jakov Gojun, Marko Kopljar, Tonči Valčić, Blaženko Lacković, Denis Buntić, Domagoj Duvnjak, Luka Stepančić i Drago Vuković

Eventualni naknadni poziv mogli bi uz Marića dobiti Mate Šunjić i Franjo Lelić.

Balić vs Karabatić

Vori uplašio sudca

Odgovori