Sport

Koje su najbolje kladionice?


Nakon ovog mjeseca sastavni dio ovog sajta uz korisne i savjetodavne članke vezane uz samo klađenje i kladionice bit će i aktualnosti i vijesti iz svijeta sporta a primjer takvog jednog članka donosimo vam već danas. U ovome članku u završnom serijalu o kladionicama možete čitati kako u biti odabrati kladionice u kojima se kladiti i koje su najbitnije odrednice samih kladionica te koje trenutno drže primat u svijetu klađenja.

Koliko god smo u prijašnjim člancima spominjali emocionalni faktor koji mora biti u potpunoj kontroli u klađenju ipak se treba kladiti na sportove koje volite i koji vam nisu strani što je i još jedna od karakteristika profesionalnih kladioničara. U izboru kladionice treba gledati na pokrivenost samog sporta na kojem pokušavate stvoriti profit i o kojim se ligama i rangovima radi te kakva je i sama razrada i koeficijenti. Najbolje razrade svakako ćete naći u azijskim kladionicama što se omjera limita tiče(Pinnacle, SBOBET…) no i neke europske kuće poput Williama Hilla, Marathonbeta i Unibeta pokrivaju također dosta nižih liga s i više nego dobrim razradama za te događaje.

Ponovno je u priči novac koji je i u ovom kontekstu najbitniji faktor stoga je ipak najrelevantnija odrednica pouzdanost samih kladionica u kojima se kladite odnosno prethodno polažete/transferirate svoj novac stoga trebate likvidnu kladionicu koja je izvan financijske opasnosti i koja nudi najveću lepezu načina prebacivanja novca i slanja na ili s računa te ona koja u svome pravilniku ima najoptimalniji vremenski period obrade samog zahtjeva. Radi se o najpopularnijim kućama poput Pinnaclea, bet365, SBOBETa, Marathonbeta, Williama Hilla, Unibeta, Betfaira i drugih…

Potkategorija novca u ovoj cjelini jesu depoziti, bonusi i provizije kladionica. Određeni bookmakeri nude razne bonuse dobrodošlice ali i blagdanske i ostale razne pogodnosti uz livestream prijenose velike selekcije događaja dok je ipak bitnija odrednica sami depozit odnosno minimalna količina novca koju morate uplatiti na svoj računa kako biste se kladili ili ostvarili pojedini bonus. Kod nekih kladionica transfer novca je besplatan dok neke uzimaju određenu proviziju dok su ipak najidealnije one kladionice koje dopuštaju besplatan prijenos novca u sva četiri glavna načina prijenosa: Skrill, Paysafecard, bankovni transfer i uplata s kartice.

Konačno, posljednji faktor kod određivanja najpogodnije kladionice jest komparacija koeficijenta odnosno usporedba samih kvota između kladionica međusobno s time da na prvi pogled ova metoda vara jer je potrebno u obzir uzeti i profitnu marginu kladionica te koliko su tečajevi sniženi ili povišeni od realnih. Kroz ovaj cijeli članak izražavamo se u množini jer je preporučljivo imati otvorene račune u nekoliko online kladionica u isto vrijeme(omjer možete vidjeti ovdje).

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *