O nama


Na Rubu Sporta™ prenosi ono što ne prenosi većina sportskih portala.  Mi prenosimo samo najluđe sportske priče koje ne zastarjevalju, vijesti su nam u drugom planu kao i kategorija Pičke© koju svi obožavju.

Ovdje nečete pročitati točne činjenice o pojedninim sportovima,  također ovdje nećete pratiti rezultate ili tipove (za tako nešto preporučamo sajt kladionica.biz).

Ali zato će te ovdje moći pročitati najveće tračeve, pogledati najluđe situacije, pogledati sexy fotografije svih sportašica i ne sportašica, također pratiti najluđe vijesti koje su nekako povezane sa sportom.

Napomena: Ako ste neki umišljeni celeb/sportaš ili političar ili bilo koji kurac drugi nemojte si umišljati da će te nas tužiti i tužbom postići nešto jer mi u naprijed kažemo da govorimo gluposti i nismo nikakav autoritet niti to želimo biti. Prema tome ne možeš tužiti nekoga zato što je lud pa tako ne možeš tužiti ni nas. Ako se goli slikate i snimate dok se jebete onda sami mislite na svoje snimke takva računala i kamere ne nosite na popravak.

Odgovori